Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild som visar vilken format det ska vara 922 gånger 935 pixlar

Visa vad din förening står för

I oktober öppnade en mötesplats i Stadsbiblioteket med fokus på en hållbar framtid i Falun. Här kan du ta del av hur kommunen och organisationer jobbar för en hållbar utveckling och demokrati och det finns möjlighet att framföra dina åsikter. Vill du visa upp din förening eller verksamhet här finns fortfarande chans under våren.

- Falu kommun sökte och fick, som en av ett fåtal kommuner, bidrag från Sida för satsningen på en mötesplats där vi och kommuninvånarna pratar med varandra om våra verksamheter, de Globala målen och demokrati, förklarar demokrativägledare Emilia Otterstam.

Varje vecka har en kommunal verksamhet eller förening ansvar för mötesplatsen i Stadsbiblioteket och ska även besöka ett filialbibliotek.

- Intresset har varit överraskande stort från både besökare och utställare, berättar Emilia Otterstam.

- Vi närmar oss tiotusen besökare och bokningskalendern fylldes snabbt. Men det finns fortfarande några lediga veckor under våren. Så, passa på att anmäla dig och din förening eller verksamhet - först till kvarn gäller, uppmanar Emilia Otterstam.

- Det är också glädjande att så många delar med sig av sina synpunkter och tankar. Vi ser till att de kommer vidare till berörda beslutsfattare och tjänstemän.

Här bokar du en vecka för att visa upp din förening eller verksamhet

Sidan uppdaterad 2020-01-28