Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Baby med mössa kryper mot kameran bland höstlöv

Nu kör vi igen

Nu återöppnar vi mötesplatsen i Stadsbiblioteket som har fokus på en hållbar framtid i Falun och demokrati. Passa på att visa upp din förening eller verksamhet här under hösten.

Den Sidafinansierade mötesplatsen öppnade i oktober 2019 i Stadsbiblioteket. Här kunde du ta del av hur kommunen och organisationer jobbar för en hållbar utveckling och demokrati och det fanns möjlighet att föra fram sina åsikter. Varje vecka hade en kommunal verksamhet eller förening ansvar för rummet. Men i mars stängdes mötesplatsen på grund av pandemin.

- Intresset var överraskande stort från både besökare och utställare. Vi närmade oss tiotusen besökare redan i januari och bokningskalendern fylldes snabbt, berättar Falu kommuns demokrativägledare Emilia Otterstam.

- Därför återöppnar vi nu på måndag den 5 oktober och vi har självklart anpassat oss till myndigheternas rekommendationer för att undvika smittspridning.

- Nu vill att föreningar och verksamheter går in och anmäler sig här på falun.se. Först till kvarn gäller, uppmanar Emilia Otterstam.

- Det har också varit glädjande att så många delat med sig av sina synpunkter och tankar, vilket vi verkligen hoppas att man vill fortsätta med. Vi har sett till att synpunkterna har kommit vidare till berörda beslutsfattare och tjänstemän.

Här bokar du en vecka för att visa upp din förening eller verksamhet

Sidan uppdaterad 2020-09-30