
Tematräff 1: Om klimat, mat och att äta upp
Tid: Onsdag 12 oktober 09.30-11.30
Plats: Kulturhuset tio14
Program
9:30 - 9:45 Mat och klimat; Mimmi Jacobsson, utvecklingsstrateg Sektor service
9:45 - 10:00 Matsvinn inom Falu kommun; Mathilda Strand, dietist Sektor service
10:00 – 10:20 Goda exempel; Ida Henriksson, måltidsutvecklare Skövde kommun; Ted Stöffling, krögare i Falun och Ragnar Jansson, lärare Södra skolan
10:20 - 11:05 Workshop kring nya arbetssätt för minskat matsvinn; Cornelia Sohl-Liebl, processledare målområde 5, Sektor ledning
11:05 – 11:20 Presentation och prioritering av identifierade insatser
11:20 – 11:30 Nästa gemensamma steg?
Anmälan till tematräff 1
Sidan uppdaterad 2022-10-03