Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2016-03-18

Tre ungdomar sitter och pratar.

Falun får fint beröm men ingen utmärkelse

För andra året i rad var Falu kommun nominerad till utnämningen ”Årets arbetsgivarvarumärke” av företaget Universum. Och för andra året var det en annan kommun som knep utmärkelsen.

Universum delar ut ”Årets arbetsgivarvarumärke” till den organisation som på bästa sätt bygger sitt arbetsgivarvarumärke gentemot potentiella, nuvarande och tidigare medarbetare.

Falun var en av sju nominerade kommuner i kommunklassen där 2016 års utnämning gick till Linköping.

– Vi gratulerar Linköping till ett bra jobb. Visst är det trist att inte vinna, men vi är fortfarande stolta över nomineringen och den fina motiveringen, säger Inger Klangebo, HR-chef.

Därför nominerades Falu kommun

”Falun har med hög motivation lyft upp vikten av attraktionsfrågorna inom kommunen. På kort tid har man nått mycket starka och betydelsefulla resultat. Det är också med en stor portion fingertoppskänsla som kommunen väljer ut de personer som får representera kommunen i kommunikationen. Genom detta har man lyckats visa på den bredd och det djup av möjligheter som finns för unga människor inom kommunen. Vi tror därför att Falun kan vara en förebild för andra.”

Sidan uppdaterad 2016-03-18