Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2016-03-21

Porträttbild av kristdemokratiske politikern Rita Magnusson

Kristdemokraternas tur i demokraticentrum

Hur vill du att kommunen ska styras?

I demokratiprojektet "Gör din röst hörd!" så får partierna en vecka var i demokraticentrum i stadsbiblioteket i Falun, för att lyssna och svara på dina frågor. Den här veckan, 21-27 mars är det Kristdemokraternas tur. Rummet är bemannat av KD-politikerna måndag-onsdag

- Jättekul att alla partier får den här möjligheten att prata med faluborna, säger Rita Magnusson (KD) som bland annat sitter med i socialnämnden i Falun.

Under måndagen fanns möjlighet att diskutera ungas ohälsa med Katarina Gustavsson (KD) fullmäktigeledamot. Håkan Viklund från samtalsmottagningen barn och unga i Falun, informerade också om psykisk ohälsa i åldern 6-17 år.

Falun till sjöstad

Kristdemokraterna vill göra Falun till en sjöstad och rensa Tisken för att göra Falun till en mer attraktiv kommun. Vill du också diskutera detta med Kristdemokraterna eller ställa frågor, så kan du göra det på tisdagen den 22 mars klockan 13:00-15:00.
Klockan 19:00 samma dag arrangerar KD också en föreläsning om demens.

- Vi vill gärna att folk kommer hit och pratar med oss om allt som vi jobbar för. Den sociala biten, omsorgen och att de äldre ska få åka buss gratis är några av våra stora frågor, säger Rita Magnusson. 

 I demokratiprojektet "Gör din röst hörd!" får Falu kommuns alla partier en vecka var att ordna aktiviteter och svara på frågor i demokraticentrum.

Läs mer och se vilken vecka de olika partierna finns på plats i demokraticentrumlänk till annan webbplats

Sidan uppdaterad 2016-03-22