Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2016-03-30

Utanför demokraticentrum vid stadsbiblioteket i Falun. Centerpartiets affisch i fönstret.

Centerpartiets tur i demokraticentrum

Hur vill du att kommunen ska styras?

I demokratiprojektet "Gör din röst hörd!" så får partierna en vecka var i demokraticentrum i stadsbiblioteket i Falun, för att lyssna och svara på dina frågor. Den här veckan, 28 mars-3 april är det Centerpartiets tur. 

Centerpolitikerna bemannar demokraticentrum tisdag-fredag klockan 11:00-18:00 och på lördag klockan 11:00-15:00.

- Vi är här för att svara på frågor och har haft bra diskussioner med folk som kommit in. Det har handlat till exempel om äldrebostäder och att det måste finnas bostäder där folk har råd att betala hyran, säger Göran Vestlund (C) som är bland annat ledamot i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden och kommunfullmäktige.

På onsdag och torsdag klockan 16:30-17:30 handlar det om flyktingmottagande. Falu kommuns mångfaldskommunikatör Laila Edholm finns då på plats och kan berätta om hur kommunen jobbar med frågor som rör flyktingar. Du kan även ställa frågor och diskutera med kommunalrådet Joakim Storck (C).

På lördagen finns Centerpartiet även i Geislerska parken.

- Jag brukar tala om för folk som har många åsikter att jag tycker de borde engagera sig i politiken, för då kan de påverka vad som händer i Falun, säger Göran Vestlund.

I demokratiprojektet "Gör din röst hörd!" får Falu kommuns alla partier en vecka var att ordna aktiviteter och svara på frågor i demokraticentrum.

Läs mer och se vilken vecka de olika partierna finns på plats i demokraticentrumlänk till annan webbplats

Sidan uppdaterad 2016-04-05