Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2017-03-03

Mamma och barn i mössor står på en bro med Faluån i bakgrunden.

Nytt nummer snart i din brevlåda

I helgen kommer årets första nummer av Vårt Falun, tidningen för dig som bor i Falu kommun.

Tema denna gång är demokrati. Läs om hur demokratin förändras och få politikernas syn på den lokala demokratin. Ta också chansen att tycka till om utvecklingen av Falun och området runt Varpan (fördjupad översiktsplan) och om simhallen på Lugnet.

Andra ämnen i detta nummer är bland annat rättighetslagen LSS, större förskolor, Kulturhuset tio14, 60-årsjubilerande Falu konstgrafiska verkstad, OS-planer och mycket annat.

Har du tankar och synpunkter på innehållet eller artikeltips, skicka ett mejl till redaktionen eller skriv ett brev till Kommunikationskontoret, Falu kommun, 791 83 Falun.

Inte fått tidningen?

Tidningen delas ut 3-6 mars av Svensk direktreklam, SDR. Även du som har "Reklam - nej tack!" på din brevlåda ska få Vårt Falun (räknas som samhälls­information).

Om du vill ha tidningen och inte fått den senast tisdag 7 mars, skicka ett mejl till SDR och berätta vad du heter och var du bor så skickar SDR ut ett exemplar i efterhand. För att SDR ska kunna komplettera är det viktigt att du lämnar exakt adressuppgift.

Här kan du läsa tidningen direkt på skärm.

Vårt Falun nr 1, 2017PDF

Sidan uppdaterad 2017-03-03