Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2017-03-29

Årets medarbetare i Falu kommun

Årets medarbetare i kommunen

Falu kommun har många duktiga medarbetare som genom sitt arbete gör skillnad för kommunens medborgare varje dag.

Vid årets Medarbetarforum delades på onsdagen utmärkelsen ”Årets medarbetare” ut till åtta medarbetare – en från varje förvaltning.

Utmärkelsen är ett sätt att uppmärksamma och belöna de medarbetare som gjort något utöver det vanliga i arbetet.

Förutom blommor, diplom och en Falujungfru, fick även pristagarna 2 000 kronor vardera att använda till person- eller kompetensutveckling.

Årets medarbetare 2017:

Arbetsmarknads-, integrations och kompetensförvaltningen: Sara Lagerqvist.

Motivering: ”Sara Lagerqvist har ett aldrig sinande engagemang i sitt arbete. Hon är en god medmänniska och en duktig strateg. Hon är rak, ödmjuk och har glimten i ögat. Sara har ett brett spektra i sitt kunnande, hon skapar trygghet och värme i sin omgivning och tacklar ungdomarna med respekt, klarsynthet och lösningsfokus."

Barn- och utbildningsförvaltningen: Maria Storm.

Motivering: ”Maria Storm är en kollega som aldrig tvekar att stötta och hjälpa andra. Hon är en kompetent lärare som brinner för en hälsofrämjande skolutveckling där kommunikation, självkänsla och en förståelse för olikheter är i fokus."

Kultur- och fritidsförvaltningen: Elisabet Hemström.

Motivering: Elisabet Hemström är en fantastisk medarbetare som medverkar till ett större Falun genom att dela med sig av sina unika kunskaper i landets, länets och stadens historia till både kollegor och medborgare. Hon är en fullständigt enastående medarbetare och en betydelsefull kollega."

Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen: Richard Lennius.

Motivering: ”Richard Lennius har på ett förträffligt sätt varit en sammanhållande länk mellan vår förvaltning och Kontaktcenter. Richard gör skillnad både för kollegor och falubor med sin hjälpsamhet och sin positiva attityd, kort och gott sitt sätt att vara!”

Socialförvaltningen: Jeanette Ohlsson.

Motivering: ” Jeanette Ohlsson är en positiv glädjespridare. Hennes bemötande mot klienter och medarbetare är fullt av respekt, värme och professionalism. Jeanette är en fantastisk kollega som får andra att tycka att det är roligt att gå till jobbet."

Omvårdnadsförvaltningen: Simon Sigfridsson.

Motivering: ” Simon Sigfridsson är både en underbar vän och kollega. Han har en förmåga att se det lilla i det stora och tänker på sina medmänniskor i alla situationer, det gör honom unik.

Ledningsförvaltningen: Karin Atterfors.

Motivering: ”Karin Atterfors lever varje dag med perspektiven från Falu kommuns vision – ”till nytta för Faluborna” och ”enkla att samarbeta med”. Karin erbjuder bästa möjliga service, ser till att även den argaste medborgaren tas på största allvar, blir lyssnad på, får hjälp och stöd– och därmed får en bättre bild av Falu kommun.”

Serviceförvaltningen: Lars-Magnus Gustavsson.

Motivering: ”Lars-Magnus Gustavsson är en hängiven, humoristisk mentor och en viktig kunskapsförmedlare i vår organisation. Genom åren har han kommunicerat på ett för oss nytt sätt och byggt upp ett unikt teckenspråk mellan sig och sin adept, som visar att kommunikation över gränser går att utveckla utan tolk. Lars-Magnus är en god lyssnare och en riktig klippa!”

Sidan uppdaterad 2017-03-29