Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2017-06-12

Två tjejer tar slefie!

Följ Faluborna på vårt Instagram-konto

Vår första Falubo som har ansvaret för kommunens Instagram är Cilla Eriksson som bor i Falun sedan 2012. Hon kommer att visa sin bild av Falun under en vecka.
Att styra kontot innebär att man laddar upp några bilder om dagen i en vecka och visar upp sitt Falun.

Falu kommuns konto på Instagram finns till för att sprida bilden av Falun och visa upp olika sidor av den plats som vi älskar och känner oss stolta över. Och det är det enda kravet - sedan kan vem som helst, i princip, få chansen att styra kontot i en vecka. Det spelar ingen roll om man pendlar från Borlänge, är nyinflyttad student eller hemvändare på semester; det viktiga är att bilderna man lägger upp har med Falun att göra.

- Vi vill att Faluborna själva får en plats där de kan visa upp sitt Falun. Syftet är att visa Falun från falubor öga. Falun ska vara en attraktiv plats och alla som bor här är med och skapar Falun. Vi gillar helt enkelt öppenhet och mångfald. Därför bjuder vi in alla Falubor att vara med och visa sina bilder av vår växande kommun, säger samordnaren för sociala medier Talayeh Shabanifard.

Vi tror att det finns lika många olika Falun som det finns falubor. Därför bjuder vi in alla falubor att vara med och visa sina bilder av vår växande kommun. Vad man däremot ska undvika är att snacka partipolitik, sprida uppenbar reklam eller ladda upp bilder från sin vilda hemmafest.

Vill du representera Falun under en vecka? Lämna ditt intresseanmälan här

Läs mer om våra Instagrammare

Sidan uppdaterad 2017-06-13