Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2017-06-22

Kristina Knutsson Sjölund

Kristina är ny chef på kontaktcenter

Hon har bred erfarenhet. Brinner för Faluborna och Falu kommun och tycker att det är roligt att vara i en verksamhet som är under utveckling. Kristina Knutsson Sjölund är ny chef på kontaktcenter i Falu kommun.

Hon har nu hunnit jobba några veckor i sin nya roll som chef på kontaktcenter. Kristina Knutsson Sjölund kommer med kaffekoppen i handen och glasögonen intrasslade i håret på huvudet. Humöret på topp.

- Det är jätteroligt och spännande. Massor att ta in och sätta sig in i förstås. Kommunen är stor och här på kontaktcenter finns allt och förvaltningarna kommer in i en rasande takt, säger Kristina Knutsson Sjölund.

 

En enkel väg in i kommunen

Funktionen med ett kontaktcenter sjösattes för lite drygt ett år sedan. Tanken är att det ska vara lätt att komma i kontakt med Falu kommun, oavsett vad frågan gäller och oavsett om du har kunskap i vem du behöver prata med.

Förvaltningarna har slussats in i funktionen kontaktcenter en i taget och personalen sätter sig successivt in i funktionerna.

- Det är en verksamhet som är under utveckling och det är en ny verksamhet. Personalen som jobbar här är verkligen jätteduktiga och vi är alla med och utvecklar det här.

Kontaktcenter jobbar under devisen:

Enkla att samarbeta med

Till nytta för Faluborna

Kristina Knutsson Sjölund tycker om innebörden i det.

- Den är bra, det är enkla ledord och fin vägledning. Tanken att det ska vara enkelt som medborgare, att man inte ska behöver kunna organisationen för att komma rätt, och ofta få hjälp direkt på plats, det tilltalas jag av. Det tycker jag är bra.

 

Vill utveckla verksamheten

Kristina berättar engagerat om sitt jobb och ordet tillsammans återkommer ofta. Hon har jobbat inom Falu kommun sedan mitten av 80-talet och har inga planer på att byta arbetsplats.

- Jag trivs oerhört bra. Trots att jag har jobbat så länge inom kommunen så har jag haft väldigt varierande arbetsuppgifter.

Hon ser nu fram emot att utveckla verksamheten tillsammans med personalen, för medborgarna.

- Jag vill ge en eloge till min arbetsgivare. Det är riktigt roligt att man kan jobba med så mycket, så många olika professioner och verksamheter, och det händer så mycket positivt inom kommunen.

 

Det här är Kristina Knutsson Sjölund

Ålder: 60 år

Bor: Falun. Sommarstuga Rällsjön

Familj: Gift, fyra vuxna söner, två bonusbarn, tre barnbarn och två hundar.

Gör: Chef kontaktcenter Falu kommun

Fritid: Stor familj. Tycker om att vara ute i naturen, älskar både fjäll och hav. Åker gärna längdskidor på vintern ”Det är ett utmärkt sätt att komma ut och njuta av naturen istället för att promenera”. Lyssnar sedan några månader tillbaka gärna på ljudböcker. Gillar att baka surdegsbröd.

Sidan uppdaterad 2017-08-18