Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad 2017-08-15

Vårdpersonal Falu kommun

Falu kommun nominerad till Årets kommun

Falu kommun är nominerad till Årets kommun av Universum communications. Vinnaren utses på en gala i Stockholm den 4 oktober.

Faluns kommunalråd Susanne Norberg är glad över nomineringen.

- Det är jätteroligt och ett stort erkännande för Falu kommun. Som arbetsgivare vill vi attrahera och rekrytera, behålla och utveckla våra medarbetare. Det är viktigt att medarbetaren känner stimulans, delaktighet och glädje. Vårt arbete med de mjuka frågorna, arbetet mot mobbing och rätt till heltid för alla ger resultat, säger kommunalrådet Susanne Norberg (S).

Motiveringen för Årets kommun 2017 lyder:

"Denna kommun har arbetat med attraktionsfrågorna kontinuerligt och genom detta nått stabila och hållbara resultat. Frågorna och intresset för dem är väl förankrade i ledningen. Man försöker i sin marknadsföring visa på den bredd och det djup av möjligheter som finns för många yrkeskompetenser inom organisationen. Vi tycker därför att denna kommun på många vis är en förebild inom området.
Universum Communications vill därför nominera Falu kommun till Årets kommun inom employer branding."

Följande kommuner är nominerade i kategorin:

Falu kommun

Finspång kommun

Huddinge kommun

Linköpings kommun

Stockholms stad

Södertälje kommun

Trelleborgs kommun

Västerås stad

Fotnot: Employer branding kan likställas med det marknadsföringsarbete som skapas utifrån de behov ett företag eller organisation har inom personalområdet.

Sidan uppdaterad 2017-08-15