Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad 2017-10-06

Glada medarbetare från Falu kommun, med priset

Falun är årets kommun 2017

Universum communications har utsett Falu kommun till årets kommun 2017 inom employer branding. Priset delades ut vid Talent Excellent Awards i Stockholm tidigare i veckan.

Falu kommun delar priset med Västerås stad.

- Vi har varit nominerade två gånger tidigare och det känns jätteroligt att vi fick priset den här gången. Jag är stolt över det arbete vi gör i kommunen. Vi jobbar på alla håll och kanter, både internt och extern för att vara en attraktiv arbetsgivare, säger HR-strategen Alexandra Carlsson.

Motiveringen: ”Denna kommun har arbetat med attraktionsfrågorna kontinuerligt och genom detta nått stabila och hållbara resultat. Frågorna och intresset för dem är väl förankrade i ledningen. Man försöker i sin marknadsföring visa på den bredd och det djup av möjligheter som finns för många yrkeskompetenser inom organisationen. Vi tycker därför att denna kommun på många vis är en förebild inom området.”

Employer branding kan likställas med det marknadsföringsarbete som skapas utifrån de behov ett företag eller organisation har inom personalområdet.

Falu kommun gick ur medlemskapet i Universum 2016.

Sidan uppdaterad 2017-10-06