Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2017-12-11

Studentradions tält utanför Rådhuset i Falun

Studentradion stöttar Musikhjälpen

För fjärde året i rad finns Dalarnas Studentradio För Musikhjälpen på Stora torget i Falun. De kommer att samla in pengar för årets Musikhjälpen-tema "Barn är inte till salu", sända radio och webb-TV dygnet runt mellan den 11 och 17 december.

Saxat från Dalarnas Studentradios facebooksida:

"Sexhandel med barn är ett världsomfattande problem och man vet att minst två miljoner barn utnyttjas världen runt. Barnen som utsätts för den här sortens övergrepp blir för evigt märkta av det inträffade och de har det väldigt svårt att återhämta sig efteråt.

Musikhjälpen samlar in pengar för att utbilda barn och unga i sina rättigheter, för att förhindra att de ska hamna i situationer där de riskerar att bli utnyttjade. De pengar som Musikhjälpen lyckas samla in kan bland annat gå till att rehabilitera barn som lyckats ta sig ur sexhandeln. Det kan vara allt från praktiska saker som kläder och hygienartiklar, till medicinsk eller psykologhjälp. Det kan även gå till att hjälpa organisationer som jobbar med att lära ut varningssignaler till föräldrar i de drabbade områdena.

Under veckan kommer vi ha gäster och artister i vår bur på Stora torget i Falun. Dit kan ni komma och önska era favoritlåtar och samtidigt bidra till förebyggandet av barnsexhandeln.

Har ni inte möjlighet att komma till Stora torget i Falun och skänka en slant hittar ni vår digitala bössa här, http://bossan.musikhjalpen.se/…/dalarnas-studentradio-for-m…länk till annan webbplats

Vill du vara med och engagera dig på något mer sätt än att bara skänka pengar hör av dig per mejl till contact@dur.nu eller skicka ett meddelande till vår facebooksida!

Alla pengar vi samlar in går oavkortat till Sveriges Radios Musikhjälpen som i år sänder från Umeå."

Sidan uppdaterad 2017-12-11