Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Våra Instagrammare

Vecka 38

Linda Forssell Asp

Linda Forssell Asp, lärare i Falun på mellanstadiet och har instagramkontot @lindas.klassrum. Där beskriver jag min lärarvardag.

Vecka 41

Jesper Hjortsberg

Jesper Hjortsberg

Född och uppvuxen i ett litet brukssamhälle i Södra Dalarna som flyttade till Falun 2011. Han bor numera på Galgberget med sin fru och deras dotter. Jesper har en stor förkärlek till att cykla i skogen och det var de goda förutsättningarna att bedriva elitsatsning som en gång i tiden lockade honom till Falun från första början. Jesper har nyligen tagit steget och blivit psykologistudent på heltid och tagit tjänstledigt från sitt arbete som chef och ledare på en statlig myndighet.


Våra tidigare Instagrammare

 

Vecka 24

Cilla Eriksson

Cilla Eriksson bor i Falun sedan 2012 och jobbar till vardags som projektledare för Ride of faith, hope & love, där hon genom olika idrottsprojekt hjälper utsatta kvinnor. Något hon startade själv för fyra år sedan. Senast cyklade hon genom USA. Hon medverkade även i SVT:s tro hopp och kärlek under hösten. Hon är mycket aktiv och har tävlat på längdskidor. Blir även något triathlonrace eller multisportrace ibland när andan faller på.

Vecka 25

Per Dicander

Per Dicander

Per Dicander är en 39årig småbarnspappa som är uppvuxen i Aspeboda utanför Falun. Han är intresserad av djur och natur och brinner för daglig rörelse. Därför kommer många av bilderna under veckan uppmuntra till att uppleva ute i daglig rörelse.


Per jobbar i skolan till vardags och bor tillsammans med sin familj i Stenslund. I sommar ska han bada mycket och äta glass. Simma lugnt!

Vecka 27

Petra E. Johansson

Mitt namn är Petra E. Johansson och bor som student i Falu kommun. Jag studerar just nu till sjuksköterska på Högskolan Dalarna. Min dröm är att bli utbildad kirurg och detta är mitt första steg för att nå min dröm. På fritiden driver jag en blogg; där man får följa min resa. Ett av mina största intressen är även fotografi och denna vecka kommer ni få följa med mig i min vardag och få ta del av mina bilder.

Vecka 29

Monika Alkinaite

Monika är 26 år och har bott i Falun sen fem år tillbaka. Hon gillar inredning och allt om skönhet och hälsa. Hon jobbar som nagelbehandlare och trivs bra i Falun. På sin fritid umgås hon med sin familj och vänner.

Vecka 30

Helena Källberg

Nyss fyllda 40. Född och uppvuxen i Falun. Bott i Korsnäs, Östra Främby, Källviken, Herrhagen, Nedre Norslund och bor nu i Bojsenburg sen 9 år. Gift och har två tonårsbarn. Arbetar som omsogsassistent på gruppbostad. Promenerar och cyklar i Faluns omgivning.

Vecka 31

Anna Österberg

Kör godståg, gift, flata, mamma, bryggeriägare ihop med min bror. Att vara en regnbågsfamilj i Falun, många dagar är det som det låter, färgglatt medan andra dagar är rätt gråa. Men resan pågår och jag skulle inte vilja vara utan någon enda av dem.

Vecka 32

Jennie Löfgren

Bor med man, två katter, höns och bin i Västanbäck. Hobbyodlare som testar mig fram lite. Jag älskar fåglar och är både fågelskådare och ringmärkare. Naturen och allt som hör den till, har alltid haft och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Vecka 33

Georgios Grigoriadis foto

Georgios Grigoriadis

Jag heter Georgios Grigoriadis och är en grek som bor i Enviken, Falun med min familj sedan 2013.
Jag jobbar som magiker/trollkarl och sedan 1,5 år sedan började jag även min resa som fotograf.
En annan passion jag har är musik och jag är trummis i hårdrocksbandet Sonorage. Det ska bli kul att få visa er en del av min vardag.

Vecka 34

Linda Vixner

Linda Vixner är legitimerad fysioterapeut (tidigare benämning sjukgymnast) med specialisering inom området smärta. Hon jobbar i dag som forskare och lärare på Högskolan Dalarna, och när hon inte jobbar gillar hon att träna CrossFit och styrkelyft. Hon bor med sin familj i Vika utanför Falun.

Sidan uppdaterad 2017-08-28