Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.
Publicerad

Petter och Mikaels bas är Skyttepaviljongen
Petter Kosjanov och Mikael Otterström träffades på restaurangskolan i Leksand. Bra energi uppstod och i dag driver de, sedan fyra år tillbaka, Kokkonsten matstudio i Skyttepaviljongen, högst upp på Lugnets skidstadion.
- Vi älskar att se människor laga mat tillsammans och samtidigt hitta nya bekantskaper. Det blir ytterligare en nivå jämfört med att bara gå ut på restaurang och äta, säger Petter och Micke.
Kokkonsten jobbar mot bokade grupper och sällskap och erbjuder matlagningsaktiviteter, middagar, luncher och fester för företag och privatpersoner. De har många idéer hur de vill utveckla sitt företag.
Hör avsnittet i Falupodden nedan.
Sidan uppdaterad 2018-11-05
- Tyck till om sidan:
Kontaktcenter