Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2016-02-15

Gör din röst hörd - politiska samtal på biblioteket

Borde vi alla ha möjlighet att åka buss gratis? Är skolmaten för dålig? Vill du betala mer skatt? Behövs flera parkeringsplatser i centrum? Ska vi ansöka om att bli värdstad för skid-VM 2025?
Under våren intar samtliga politiska partier Falu stadsbibliotek, för att starta en dialog med Faluborna kring våra gemensamma angelägenheter.

- Nu satsar vi på att öppna nya kommunikationskanaler mellan medborgarna, förtroendevalda och anställda i kommunen, säger Bruno Kaufmann, ordförande i Val- och demokratinämnden.

Startskottet för vårens aktiviteter går nu på onsdag, den 17 februari klockan 17:00 öppnas demokraticentrum bredvid huvudingången på Fisktorget i Falun med mingel och musik. Från klockan 18:00 samlas intresserade inne i biblioteket för ett rundabordssamtal med politiker och tjänstemän från alla partier och från hela kommunen.

Läs mer och se vilka veckor som de olika partierna har under våren: http://www.falun.se/gordinrosthordlänk till annan webbplats

Se en informationsfilmen om "Gör din röst hörd": https://www.youtube.com/watch?v=zmx3D450BM0&feature=youtu.belänk till annan webbplats

Varmt välkomna att vara med under hela programmet!

För mer information kontakta:

Bruno Kaufmann, ordförande i val- och demokratinämnden, telefon: 070- 823 44 69.

Sidan uppdaterad 2016-02-15