Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2016-03-10

Premiär för medarbetarforum

Inspirerande föreläsningar, yrkesmässig och personlig utveckling och korande av årets medarbetare. 14–15 mars arrangerar Falu kommun medarbetarforum för första gången.
– Jag hoppas att vi ska känna stolthet och samhörighet under de här dagarna, säger Inger Klangebo, personalchef.

Medarbetarforum bjuder på både externa och interna aktiviteter. Bland annat kommer Johannes Hansen med sin föreläsning ”Fuck your fears”, Lena Birath som pratar om ”Laget istället för jaget” och även Stefan Blomberg som föreläser om hur vi kan stoppa mobbning på jobbet. Dessutom bjuder även flera egna verksamheter på sin kompetens. Naturskolan visar upp hur du kan göra salva av naturen, Kulturskolan har skaparverkstad på temat grafikteknik och du får även testa på olika instrument.
– Vi har en enorm bredd och kompetens i vår verksamhet och det här blir ett tillfälle för alla anställda att samlas och både få och ge inspiration, säger Inger Klangebo.

Årets medarbetare utses

Fram till och med 1 mars har alla medarbetare haft möjlighet att nominera sina kollegor till titeln årets medarbetare. På tisdag, klockan 14.00 utses en medarbetare från varje förvaltning som, förutom den ärofyllda titeln även får 2000 kronor för egen utveckling inom sin yrkesroll.
– De senaste veckorna har nomineringarna strömmat in vilket känns jättekul. Tidigare har vi alltid utsett årets chef och nu har vi alltså gått ett steg längre för att utse även årets medarbetare för första, men absolut inte sista, gången, säger Alexandra Carlsson, projektledare.

Programmet för medarbetarforum pågår i två dagar, måndag–tisdag 14–15 mars från 10.00–22.00. Samtliga medarbetare har rätt att gå två timmar på betald arbetstid och utöver det använda sin flextid.

Media är varmt välkomna att ta del av programmet (se bifogad fil) under medarbetarforum på Kulturhuset tio14 och Arenan 14–15 mars. Tisdag den 15 mars klockan 14.00 utses årets medarbetare på scenen i Kulturhuset tio14.

Kontaktperson: Alexandra Carlsson, projektledare medarbetarforum, 023-826 32

Sidan uppdaterad 2016-03-10