Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Kulturhuset tio14

Besök Kulturhuset tio14

Oavsett om du besöker oss för att se en föreställning, bio eller utöva dina egna kreativa lustar hoppas vi att din tid hos oss på Kulturhuset tio14 i Falun ska bli allt du hoppats på och lite till. Vi skapar förutsättningar för upplevelser, kreativitet och skapande för såväl Falubor som besökare från när och fjärran.

När du besöker oss kommer vi göra vårt bästa för att du ska känna dig välkommen och för att du ska komma tillbaka många gånger till oss.

Under utvecklingen av Kulturhus tio14 har vi inte möjlighet att erbjuda den bredd av verksamheter vi kommer göra när det väl står klart men under uppbyggnadsfasen får du gärna ta del av de evenemang som erbjuds på våra scener. Läs mer i evenemangskalendern.

Vision

Kulturhuset tio14 som kommer ha en världsarvsprofil ska ge barn, unga och vuxna möjlighet att skapa själva och uppleva utställningar, konserter, dans och teater av elever och professionella utövare.

Kulturhuset tio14 ska vara en plats vi upplever, utvecklas på och en plats där vi kan vara tillsammans. En plats för oss att lyssna, se, betrakta, känna, smaka och dofta. Det ska vara inbjudande, öppet och vansinnigt roligt! Här är det mesta möjligt!

Hos oss kommer du hitta utställningar, musik, teater, dans, öppen och pedagogisk verksamhet för barn, unga och vuxna, kulturskola, evenemang, samtal, konst, slöjd, helt enkelt kultur i alla former!

Sidan uppdaterad 2019-08-01