Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Storseans med Terry Evans

En storseans innebär att ett medium används, i det här fallet Terry Evans, som en neutral kanal/länk mellan andevärlden och vår värld.

Under en storseans försöker andevärlden med hjälp av mediet att berätta vilka de är och att de är medvetna om vad som pågår i våra liv, våra framsteg, problem osv. Publiken får alltså en chans att inse hur nära andevärlden befinner sig.

Genom sina budskap vill andar ge oss bevis på ett liv efter döden, de erbjuder oss hopp och alternativ på vår livsresa och kan inspirera och hjälpa oss att våga ta nästa steg. De kan hjälpa oss att förverkliga vår inre potential som vi inte alltid är medvetna om. Andevärlden vill uppmuntra att lämna tankesätt som inte gynnar vårt välmående.

Oavsett vem som närvarar vid en storseans är det människorna som skapar dynamiken, som gör det möjligt för anden att komma igenom och ta kontakt. På så vis förs vår och deras dimension närmare varandra. Budskap eller ej, alla kan beröras av upplevelsen. Det startas en process, som kan ge nya insikter om vilka vi är och vad nästa steg i livet kan vara.

Insläpp mellan kl 18.00 och kl 18.45. Fika finns till försäljning innan seansen och i pausen. Tolkas till svenska.

Åldersgräns 18

Tid

Torsdag 28 maj 2020

Kl: 19:00 - 22:00

Pris

Från 330 SEK

Biljetter

CREATIVE EXPERIENCESlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2019-11-19