Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Text till vänster: Kreativ verkstad. Till höger: en illustration av två händer vars pekfingrar bildar en triangel. Ovanför fingerspetsarna cirkulerar små gröna trianglar. Symboliserar Kulturhusets logotyp.

Kreativ verkstad vecka 50

Vi startar varje Kreativ verkstad med ett språkcafé som kör igång klockan 16.00 i Rum1. Språkcaféet är öppet för alla. Det är såklart en given plats för dig som vill öva på din svenska, men caféet är även för dig som söker nya bekantskaper eller bara har en stund över i väntan på bussen.

Drop-in, gratis och för alla åldrar!

Veckans grejer

Skapanderummet: Skapa med papper, jultema! Ledare: Jessica Höök.

Information om fler teman kommer. Eller så kanske det får bli en överraskning?

Är det något för mig?

Kreativ verkstad är en plats för dig, oavsett ålder. Du behöver inte ha någon förkunskap inom något ämne. Du kan välja att mest hänga runt och prata (eller inte prata) med folk eller att delta i någon eller flera aktiviteter.

Teman och möjligheter varierar från gång till gång. Vi försöker visa på en bredd inom kreativa ämnen, material och svårighetsgrad. Det finns något för alla.

Barn under 13 år ska vara i vuxens sällskap. Kulturhuset har ledare i olika rum men eftersom man som besökare kan röra sig fritt i huset är det du som målsman som har ansvar för ditt barn under öppettiderna.

Tid

Språkcafé: klockan 16 - 17.30.

Kreativa verkstäder: klockan 17 - 21

Slöjdhäng: klockan 18 - 21. Åldersgräns: 15 år (av säkerhetsskäl).

Plats

Kulturhuset tio14, Teatergatan 5, 79162 Falun

Pris

Kreativ verkstad är gratis att delta i. Om du vill jobba med ett eget större projekt och behöver mycket material så får du swisha en slant för det (självkostnadspris).

Arrangör

Kreativ verkstad arrangeras av Kulturhuset tio14 (Falu kommun) tillsammans med ett härligt gäng: Falu hemslöjdsförening, Fritid för Unga, Kulturskolan, Falu hemslöjdsförening, Studieförbundet Vuxenskolan. Språkcaféet arrangeras av ABF, Skådebanan Dalarna, Falu kommun och delfinansieras av Länsstyrelsen Dalarnas län.

Kan jag påverka?

Ja, det kan du! Och det uppskattas! Skicka gärna idéer, åsikter, frågor eller förslag på teman, workhops till cecilia.larsson@falun.se (kreativ coach, Kulturhuset tio14).

Sidan uppdaterad 2022-09-19