Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Närbild på två händer som håller i en såg, personen sitter vid en täljhäst

Slöjdhäng

Välkommen på Slöjdhäng varje torsdag klockan 18-21 i Kulturhuset tio14!

Ojämna veckor: temaaktivitet! Varje gång visas en speciell teknik eller material för den som vill prova. Material och verktyg finns på plats.

Jämna veckor: öppen verkstad – ta med din slöjd och kom! Symaskiner och kardmaskiner finns att låna, men material tar du med själv.

Ändring i det ordinarie ojämna / jämna veckoschemat:

Tema Nystkrok är flyttat från den 2/6 till den 5/5.

Vem som helst över 15 år kan delta, vana och ovana. Aktiviteten är gratis, om det är många besökare ser vi gärna att man kollar in de andra kreativa verkstäderna i huset som också är öppna, så alla får plats. Ingen föranmälan.

Introduktion sker mellan kl 18-19 eller efter behov. Café Focus håller öppet till kl 20.00 för den som är fikasugen. Slöjdhäng arrangeras av Dalarnas Hemlöjdsförbund i samarbete med Falu Hemslöjdsförening och Studieförbundet Vuxenskolan.

Vill du läsa om aktuella teman och annat kul som händer i slöjdvärlden? Kolla in Dalarnas Hemslöjdsförbunds Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., samt Falu hemslöjdsförenings Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2022-04-11