Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Närbild på två händer som håller i en såg, personen sitter vid en täljhäst

Slöjdhäng: torsdagar

Välkommen på Slöjdhäng på Kulturhuset tio14! Slöjdhäng arrangeras som en del av Kreativ verkstad. Årets första slöjdhäng är den 23 februari.

Vem som helst över 15 år kan delta, vana och ovana. Aktiviteten är gratis och det är drop-in, om det är många besökare ser vi gärna att man kollar in de andra kreativa verkstäderna i huset som också är öppna, så alla får plats. Ingen föranmälan.

Jämna veckor har Falu hemslöjdsförening hand om Slöjdhäng. Ojämna veckor driver vi på Kulturhuset tio14 en slöjdig eller slöjdinspirererad aktivitet!

Vill du läsa om aktuella teman och annat kul som händer i slöjdvärlden? Kolla in Falu hemslöjdsförenings Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ett annat bra tips för slöjdintresserade är naturligtvis Dalarnas Hemslöjdsförbund! Mer information från dem hittar du på Facebooksidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2023-02-15