Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Stora Ensohuset, även kallat för VM-huset, i svart färg.

Stora Ensohuset även kallat för VM-huset.

Testarena Lugnet

Välkommen till vår samverkansmiljö – en mötesplats för dig som är nyfiken, modig och öppen för nya möjligheter och utmaningar. En miljö där näringsliv, forskning och lärande kan ske i samverkan mot profilområdena idrott och hälsa.

Vi är tre ägande parter: Dalarna Science Park, Falu kommun och Högskolan Dalarna som genom denna miljön lägger grunden för framtida samverkans projekt. Här bjuder vi in till samverkan i en kreativ miljö där kommunala bolag, akademi och övrigt näringsliv möts och utvecklas tillsammans.

Knutpunkten för olika testmiljöer inom idrott, hälsa och omsorg. Testa dina tankar, ideér och produkter på en plats där världselit och förbundskaptener möter vardagsmotionärer och andra människor i rörelse.

Intresserad av Testarena Lugnet?
Kontakta bokningen@falun.se för information om priser och upplägg.

Detta får du tillgång till

Evenemang och aktiviteter

Hit är du välkommen för att delta i de evenemang som kommer att ske. Hit kommer forskare som bjuder på spännande och givande föreläsningar inom idrott och hälsa.

Mötesrum och lokaler

Känner du att du behöver lugn och ro under den tiden så boka ett mötesrum eller ta plats i något av de tysta rummen som finns i lokalen.
För att boka något av våra konferensrum, kontakta bokningen.
Flyttbar whiteboard finns för att användas vid olika aktiviteter. Nyttja gärna och lämna tillbaka efteråt. Behöver du skriva ut så hjälper vår värd dig med utskrifter mot en kostnad. Maila ditt dokument till: bokningen@falun.se skriv utskrift i ämnesraden.

Pentry

Här finns möjlighet att förvara, värma och äta din medhavda lunch. Du får gärna låna tallrikar, bestick och koppar. Kaffet bjuder vi på. Har du större sällskap på besök hänvisar vi till restaurangen där du kan beställa konferensfika.

Parkering

Behöver du parkera bilen så använd stora gratisparkeringen nedanför campingen. Betalparkering finns närmare, då använder du neklast Falu-P appen - där du även kan lösa långtidsparkering.

Här har vi nolltolerans mot rasism, mobbing, sexuella trakasserier och kränkningar i alla former och därför accepteras ingen form av respektlöst beteende.

Sidan uppdaterad 2020-09-25