Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Bild på mall som visar måtten

Bli badhusambassadör för nya badhuset

Är du en av våra badhusambassadörer?

Vi söker dig som vill vara först med att få prova det nya badhuset och den nya verksamheten. Vi kommer att starta redan under börja av året 2022 med att testa nya aktiviteter och planera för verksamheten i nya badhuset. Då vill vi gärna att du är med och berättar vad du tycker. Vi ser gärna en mångfald bland de sökande.

Som ambassadör kommer du att få prova de nya vattenpassen och säga vad du tycker så att vi har en möjlighet att göra dem så bra som möjligt. Du kommer också att få prova de nya lokalerna och berätta vad du tycker.

Som badhusambassadör vill vi också att du är vårt ansikte utåt. Du ska vara beredd att ställa upp på foton och film som vi kommer att använda för att marknadsföra badhuset. Vi ser gärna att du är aktiv i sociala medier och berättar om dina upplevelser där. Som tack för att du är badhusambassadör är du med i utlottning av fina priser.

För att bli badhusambassadör ska du fylla i frågorna här under. Därefter kommer vi att välja ut några som vi kommer att gå vidare med och intervjua. Senast i december kommer du få ett besked om du har blivit utvald eller inte till att vara ambassadör för det nya badhuset i Falun.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Ålder
Ålder
Sidan uppdaterad 2021-11-25