Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Markarbetena är i full gång hösten 2019. På bilden ser man en vägvält, hjullastare och grävmaskin som markbereder där nya badhuset, ytan består endast av stenkross. På bilden ser man det gamla badhuset och utomhusbadet som kommer ligga i anslutning till det nya.

Markarbetena är i full gång hösten 2019.

Startskottet för bygget gick i mars 2020

Den 4 mars 2020 avfyrades det officiella startskottet för bygget av det nya badhuset på Lugnet. Men redan innan dess hade projektering och masshantering utförts på platsen.

Unga Felicia Sewerlid hade fått förtroendet att trycka på startknappen för bygget av det nya badhuset. Detta under överinseende av kommunalrådet Joakim Storck (C). Felicia trycker på knappen och Joakim håller för hennes öron. I bakgrunden ser man fyrverkeri.

Unga Felicia Sewerlid hade fått förtroendet att trycka på startknappen för bygget av det nya badhuset. Detta under överinseende av kommunalrådet Joakim Storck (C).

En vintrig marsdag 2020 gick startskottet för bygget av det nya badhuset. På bilden ser man representanter från kommunen, NCC och Lugnet i Falun fanns på plats för att bevittna den historiska dagen. Ett 15 tal personer i gula arbetsjackor går över arbetsplatsen.

En vintrig marsdag 2020 gick startskottet för bygget av det nya badhuset. Representanter från kommunen, NCC och Lugnet i Falun fanns på plats för att bevittna den historiska dagen.

Under hösten 2019 påbörjades markarbetena för det nya badhuset.

En bergskross står och krossar sten. I bakgrunden ser man hoppbackarna.

Bergskross till bygget togs från området kring ungdomshoppbackarna.

En byggarbetare i gul jacka går med en paddas för att jämna ut ytan bestående av stenkross.

Här paddas stenkrossen ut för att få en jämn yta.

Sidan uppdaterad 2021-10-19