Halla står avslappnat och lutar sig mot en förstärkare och tittar in i kameran. Armarna har hon lagt i kors och i ena handen håller hon en mikrofon.

Halla Alrefay, student och rappare

Falun har varit mitt hem sedan jag kom till Sverige 2014. Här fick jag chansen att börja göra musik för första gången. Det är en bra stad för unga.

Halla Alrefay om tillsammans med sin familj till Falun 2014 från Damaskus i Syrien.

Halla har alltid haft ett stort intresse för musik och fick chansen att börja göra musik när hon fick tillgång till en studio i Falun.

Hon har gjort sig känd för att sjunga på flera olika språk, har varit nominerad i tävlingen Dalecarlia Music Awards, och har miljontals visningar på YouTube, främst låten ”Perfecto” som YouTubern Mahmod Isawi gästspelar på.

Halla satsar nu vidare på musiken.

Halla sitter framåtlutad på en förstärkare och tittar in i kameran. Hon håller i en mikrofon med båda händerna och framför henne står ett piano. Han har på sig en öppen svart jeansskjorta, vitt linne och mörkgråa kritstrecksrandiga byxor.  gråsvart randig kostym på sig och en vit t-shirt.
Halla står bakom ett mickstativ och sjunger. Mikrofonen håller hon med ena handen och huvudet är bakåtlutat medan hon sjunger. I bakgrunden syns ytterligare mickstativ och gitarrer.
Sidan uppdaterad 2022-10-26