Linda står framför en vit skoltavla och tittar leendes in i kameran. Hon håller en penna mot tavlan och har börjat skriva "1.Ta fram". På sig har hon en småblommig klänning som går i lila, rosa, blå och grönt samt beigefärgade sandaletter.

Linda Forssell Asp, lärare och årets lärare 2018

Jag gillar att det är nära till allt och att det finns mycket att se. Jag kan gå i skogen, det finns många fina badställen och jag gillar särskilt gruvområdet.

Linda Forsell Asp har varit lärare sedan 2007. Hon är utbildad i svenska, matematik, engelska och teknik och arbetar på mellanstadiet.

Linda är en väldigt omtyckt lärare och blev utsedd till Årets Lärare i Teknikerjakten 2018 och till Årets Ledstjärna på Lärargalan 2021.

Dessutom är Linda Forsell Asp populär på sociala medier. Hon kallar sina konton för ”Lindas klassrum” och Instagramkontot har runt 10 000 följare. Hennes TikTok-konto når runt 55 000 följare.

Linda står framför en vägg som är fylld med ett hundratal kort som ser ut som små mobiler. Varje mobil är färglagd och på själva mobilskärmen har de ritat en person/porträtt.
Linda står vid vitatavlan i ett klassrum. Hon tittar ut över rummet och håller pennan riktad mot tavlan. Hon har skrivit "Ta fram ditt räknehäfte".
Sidan uppdaterad 2022-10-26