Therese står i köket på caféet och håller i en stor plåt. På plåten ligger kanelbullar och vaniljbullar.

Therese Vesterholm, entreprenör och konditor

Falun har en spännande historia och en mysig blandning av nytt och gammalt. Stadskärnan har också ett stort utbud av bra restauranger, bagerier och caféer.

Therese har arbetat som konditor i bland annat Lund, Malmö och Stockholm och har gesällbrev i bageri och konditori.

Med en stark kärlek till både Falun och yrket valde hon våren 2018 att satsa på ett äkta hantverkskonditori och stenugnsbageri, Falu Bröd & Patisserie på Åsgatan.

I början på 2021 valde hon att flytta verksamheten till Hammars, huset som är ett byggnadsminne med anor från 1700-talet.

Hon är på plats vid 05-tiden på morgonen och favoritbakverket är princesstårta.

Therese står i köket tillsammans med sin kollega. Båda är klädda i svarta arbetskläder, svart förkläde och svart kockmössa. Therese håller i en plåt med bullar och vaniljbullar och hennes kollega håller i en stor deg.
Therese plockar upp en bulle ifrån plåten.
Sidan uppdaterad 2022-10-26