Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Två glada tjejer.

Sommarjobb 2017

Sommarjobb på verksamheter är fördelade

Årets sommarjobb på kommunens verksamheter är nu fördelade. Du som fått erbjudande om jobb är välkommen till kickoff på Lugnet den 29 maj.

Eventuella restplatser lottas ut måndag 15 maj.

Anmälan kickoff

Sommarskola och Ung Drive

Platser till Sommarskola och "Ung Drive" har egna deadlines och datum. För mer information om dessa, se kontaktvägar längre ner på sidan.

Som ungdom i Falun har du möjlighet att sommarjobba hos oss på kommunen. Nedan ser du vilka möjligheter som finns under sommaren 2017.

Jobb hos kommunens verksamheter

Under perioden 19 juni-18 augusti kan du som är mellan 16-18 år söka sommarjobb under tre veckor inom någon av kommunens verksamheter.

Jobben delas ut genom lottning, i online-ansökan markerar du vilka områden du är intresserad av att jobba inom. Det betyder att du ska ange både med vad du kan tänka dig att jobba med och var i kommunen du vill jobba.

När är sommarjobben?

Sommarjobben är tre veckor långa och man får bara jobba max 120 timmar under de veckorna.

Vem kan söka?

För att få söka måste du ha fyllt 16 år före vecka 25 och inte fyllt 19 år före vecka 33. Du måste också vara folkbokförd i Falu kommun.

Ansökan - sommarjobb på kommunverksamhet

Ansökningstiden för årets ansökan har gått ut

Status på ansökan

Efter att du ansökt om sommarjobb så kan du se status och information om ansökningen under Mina sidorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Handledare på Sommarskolan

Jobba som handledare under sex veckor på Sommarskolan. Du jobbar då med elever i små grupper och hjälper dem utifrån deras behov.

Vem kan söka?

Du som har gått ut årskurs 2 eller 3 på gymnasiet, oavsett om du har fyllt 19 eller ej. Vi tillåter t.o.m. 20 år för utbytesstudenter och de som går fyraårigt gymnasium).

Information till handledare på sommarskolanPDF

Ansökan - handledare på sommarskolan

Ansökningstiden för ansökan har gått ut.

Status på ansökan

Efter att du ansökt om sommarjobb så kan du se status och information om ansökningen under Mina sidorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fler frågor om sommarkolan?

Vill du komma i kontakt med oss eller är intresserad av att gå på sommarskolan?

Läs mer på vår sida Sommarskolan

Ung Drive

I UngDrive får du som går i 9:an, 1:a eller 2:a året på gymnasiet möjligheten att av riktiga entreprenörer lära dig allt du behöver för att lyckas i ett eget företag och tjäna pengar på en egen affärsidé under sommarlovet.

Infoträff

16 Maj 2017, 18:00-19:30
Plats presenteras på Ung Drives hemsida, se länk nedan

Ansökan - Ung Drive

Ansökan och mer information finns på Ung Drives hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sista ansökningsdag

20 April

Kontakt och frågor - sommarjobb 2017

Kontakta gärna oss om du har några frågor om de olika sommarjobben. Kontaktuppgifter hittar du under kontaktikonen i verktygsfältet (ovanför sidbilden).

Sidan uppdaterad 2017-05-15