Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Glad tjej med solglasögon och faluröd bakgrund.

Sommarjobb för unga

Som ungdom i Falun har du möjlighet att sommarjobba hos oss på kommunen. Nedan ser du vilka möjligheter som finns under sommaren 2018.

Jobb på kommunens verksamheter

Sommarjobb för dig som vill jobba inom någon av kommunens verksamheter. Det kan vara allt från fastighetsskötsel, vård och omsorg, förskola och kollo till turism, service och second hand.

Vem kan söka?

Alla mellen 16-18 år som är folkbokförda i Falu kommun. Observera att du måste ha fyllt 16 år före vecka 25 och inte fyllt 19 år före vecka 33.

Hur fördelas jobben?

I onlineansökan markerar du vilka områden du är intresserad av att jobba inom. Det betyder att du ska ange både med vad du kan tänka dig att jobba med och var i kommunen du vill jobba. Jobben delas sedan ut genom lottning. 

När är sommarjobben?

Sommarjobben kan vara högst tre veckor långa och man får bara jobba max 120 timmar under de veckorna. Datum för tillängliga perioder läggs upp här inom kort. 

Ansök om sommarjobb på kommunens verksamheter

Ansökan kan göras 12 mars - 3 april

Efter att du ansökt om sommarjobb så kan du se status och information om ansökningen under Mina sidor

Till ansökan för kommunalt sommarjobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Till Mina sidorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Handledare på Sommarskolan

Sommarskolan i Falun erbjuder gymnasieelever som gått ut årskurs 2 och 3 att jobba som handledare för elever från högstadiet och IM-programmet. Du som handledare kommer jobba med en mindre grupp elever inom svenska, engelska eller matematik. Tillsammans med dina elever kommer du att planera dagarnas innehåll för att de ska få en bra, utvecklande och rolig tid på Sommarskolan. Mer information hittar du på Jobba på Sommarskolan.

Vill du gå på sommarskolan?

Mer information och ansökan hittar du sidan Sommarskolan.

Kontakt och frågor - sommarjobb 2018

Kontakta gärna oss om du har några frågor om de olika sommarjobben. Kontaktuppgifter hittar du under kontaktikonen i verktygsfältet (ovanför sidbilden).

Sidan uppdaterad 2018-03-19