Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Antonis Kassitas, projektledare

Projektledare för Framgången

Antonis Kassitas är projektledare för projekt Framgången. Han kommer närmast från Arbetsförmedlingen i Mellersta Dalarna, där han varit chef för Sektionen för etablering av nyanlända. Han är född och uppvuxen i Grekland men ser idag Falun som sin hemstad. I sin roll som sektionschef har han jobbat med etablering av nyanlända även i Borlänge, Gagnef, Leksand, Rättvik och Säter.

Alla behövs

-Alla behövs på arbetsmarknaden och med anpassad hjälp till självhjälp har alla en given plats! Det som driver mig är att som projektledare få vara med och bidra till en positiv och långsiktig utveckling för Falu kommun. Projekt Framgången är dessutom både en utmaning och en fantastisk möjlighet, säger Antonis Kassitas.

-Utmaningarna och möjligheterna handlar om att på ett strukturerat sätt få ihop myndigheter om en djupare samverkan kring medborgargrupper med större utsatthet på arbetsmarknaden. Det handlar om att förstå individuella behov och utifrån dessa skapa nya verktyg och metoder för att hjälpa människor till egenförsörjning, anser Antonis Kassitas.

Samverkan mellan myndigheter viktigt

-Sist men inte minst handlar projektet om att få en samsyn mellan myndigheter, offentliga arbetsgivare och privata näringslivet kring behov och brist på arbetskraft samt åtgärder för att matcha.

KONTAKT:
Projektledare Antonis Kassitas
Arbetsmarknads-, integrations- och kompetensförvaltningen
e-post: antonis.kassitas@falun.se
Tfn 023-87689

Sidan uppdaterad 2017-06-27