Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Samverkansteamet

Samverkansteamet fungerar som en sluss in till samhällets samlade insatser och resurser. Teamet finns till för dig som är mellan 16-65 år, är folkbokförd i Falu kommun och saknar anställning. Är du i behov av råd och stöd för att komma vidare i livet kan samverkansteamet vara en bra hjälp.

Samverkansteamet är en sammansättning av personal från

  • Arbetsmarknadsenheten, Falu kommun
  • Försörjningsstödsenheten, Falu kommun
  • Försäkringskassan
  • Arbetsförmedlingen
  • Landstingets öppenvårdspsykiatri

Förutom att vi i teamet har kunskap om de egna verksamheterna så har samverkansteamet även god kännedom om andra viktiga funktioner inom kommunen eller hos andra aktörer. Samverkansteamet fungerar rådgivande för både dig som individ och för handläggare från de olika verksamheterna.

Hur går mötet till?

Vid ditt första besök kommer du att få träffa ett par personer som arbetar i teamet och tillsammans med dig samtalar vi kring din situation. Det du skrivit på din anmälningsblankett ligger till grund för samtalet. Efter ditt besök gör teamet en sammanfattning av vad som diskuterats och tittar på möjliga förslag för dig att gå vidare med. Oftast bokas en andra träff för att du ska kunna vara delaktig i det som teamet diskuterat. Du är aldrig tvungen att gå vidare med det som föreslås.

För att personalen i teamet ska kunna ge dig så bra stöd och information som möjligt behöver du godkänna att de tar fram relevanta uppgifter om dig. Personalen i teamet har tystnadsplikt.

Behov av en träff?

Låter en träff med samverkansteamet som något du är i behov av? Fyll då i en blankett för anmälan. Blanketten finns att hämta hos Vägledningscentrum. Du kan också skriva ut blanketten:

Här hittar du Samverkansteamets anmälningsblankettPDF

Vår adress är Kristinegatan 28, vån. 3 (samma entré som Arbetsförmedlingen).

Välkommen till oss!

Sidan uppdaterad 2019-06-05