Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Faluns företagarvecka 2019

Material och information

Information till samarbetspartners 2019

På denna sida hittar du information om Faluns Företagarvecka 2019 som planeras till v 46, 11-15 november. Sidan uppdateras löpande utefter att programmet blir klart och ny information tillkommer. Det går självklart jättebra att maila, jennie.fredriksson@falun.se eller ringa på 023-830 31, om du funderar över något.

Hålltider/deadlines

13/9 - Samtliga loggor behöver mailas till mig senast den 13/9. Loggorna kommer ligga mot vit bakgrund samt vara vektoriserade. Vanligast är att loggorna sparas i eps-format. Har ni olika färger så skicka gärna flera.

19/9 - Samtliga programpunkter innehållande dag/tid/namn på eventet eller föreläsningen/plats/arrangör skickas till mig senast den 19/9. Detta för att vi ska sätta ihop ett vykort som ska tryckas och skickas ut med Postnord till samtliga företag i kommunen.

7/10 – Jennie skickar ut ett korrektur av vykortet till samarbetspartners och önskar snabb återkoppling på innehållet.

8/10 – En längre textbeskrivning av evenemanget skickas till Jennie senast den 8/10 för beskrivning och anmälan på https://www.falun.se/naringsliv--arbete/faluns-foretagarvecka-2019.htmllänk till annan webbplats.

Öppnar upp anmälan för samtliga evenemang den 14/10. Då får ni gärna vara med och sprida programmet i era kanaler. Denna info går sedan att justera om någon förändring sker.

Övrig info

  • Skicka gärna med en bild till evenemanget (har du ingen egen så letar vi efter en bild som passar i vår bildbank.)
  • Om tid för mingel är inkluderat, förtydliga gärna det i texten (tex. Frukostmingel från 07.30. Programmet startar kl 08.00)
  • Serveras frukost/lunch/tilltugg?
  • Sista anmälningsdag? (just nu är sista anmälningsdag den 8/11)
  • Finns max antal besökare?
  • Extern anmälningslänk/sida? (eller vill ni att anmälan går via oss?)

25/10 - Den 25/10 skickas vykorten ut med Postnord till samtliga företagare i Falu kommun.

Övrig information

Marknadsföring – Gör ni egna inbjudningar till evenemangen så delar vi dem gärna via våra kommunikationskanaler, maila dem till jennie.fredriksson@falun.se. För att hålla ihop ramen kring veckan önskar vi dock att någon av logotyperna nedan finns med i inbjudan.

NYHET

  • Diös har varit generösa och kommer låna ut caféterian i glasgången i Bergströms galleria vilket vi är jättetacksamma för. Vi har möjligheten att nyttja lokalen under hela veckan och tänker att ni som har mindre tillställningar gärna får förlägga era aktiviteter där. Det finns även möjlighet för ”pop-up” aktiviteter under någon timme, så fundera gärna om ni vill göra något extra under veckan.
    Vår tanke är att vi flyttar ut Näringslivskontoret och sitter i Gallerian och jobbar med förhoppning om spontanbesök från företagare. Lokalen ska även fungera som en tillfällig Coworkingplats för företagare att arbeta i. Kom gärna med era idéer.

Programmet 2019-09-26Powerpoint (OBS uppdateringar i programmet sker löpande)

Logotyp

Logotyp för Faluns företagarvecka 2019 finns för nedladdning i olika varianter och filformat. Behöver du logotypen i något annat format, kontakta Jennie Fredriksson.

Sidan uppdaterad 2019-10-02