Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2015-01-22

Sofie Engström, Decoria, flankeras av Kommunalråd Jonny Gahnshag och Näringslivschef Linda Norén.

Sofie Engström, Decoria, flankeras av Kommunalråd Jonny Gahnshag och Näringslivschef Linda Norén

Månadens småföretagare - Sofie Engström, Decoria

Driv eget har tillsammans med Näringslivskontoret i Falu kommun idag utsett månadens småföretagare i Falun Borlänge-regionen.

Motiveringen är:

”Sofie Engström driver inrednings- och presentbutiken Decoria på Slaggatan i Falun. Sofies butik är, enligt hennes kunder, något alldeles extra och hon driver den med en härlig passion och stort kunnande. Hon lockar kunder från när och fjärran med sina handgjorda smycken och diverse spännande inredningsartiklar. Hon är mycket aktiv på sociala medier där hon på ett synnerligen fyndigt sätt lockar följarna till sin butik. Butiksytan är sedan en tid tillbaka dubbelt så stor och hon slår nya försäljningsrekord. I en bransch med stark konkurrens tycker vi att Sofie är en förebild och inspiration för andra genom det sätt hon driver sin butik. Sofie väljer alltid spåret utveckla vilket vi tror är ett vinnande koncept”.

Om företaget

Sofie Engström äger och driver butiken Decoria sedan 2009. I butiken säljer hon utvalda inredningsdetaljer, presenter och smycken. Här kan man hitta unika Dalainspirerade smycken som hon är ensam om att både tillverka och sälja. Inom kort kommer hon att öppna en webbshop.  

Sidan uppdaterad 2016-03-21