Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad 2018-01-15

Lasse Westin

Han blir ny centrumutvecklare i Falun

Nu är det klart att Lasse Westin blir ny centrumutvecklare i Falun. Han ersätter Patricia Wallin Granhagen som blir vd på heltid för parkeringsbolaget Falu P AB.

- Jag är stolt och mycket glad över mitt nya jobb som centrumutvecklare. Jag ser fram emot att tillsammans med det övriga teamet på Centrala Stadsrum fortsätta att stärka och utveckla Faluns stadskärna, säger Lasse Westin, som just nu arbetar på Falu kommun som tillväxtsamordnare.

Den nye centrumutvecklaren har ett stort nätverk i Falun, har en gedigen erfarenhet av marknadsföring och är van att driva samverkansprojekt. Något som är helt avgörande för att åstadkomma resultat i den nya rollen.

Lasse kommer att tillträda sin nya tjänst den 1 april

Det är Centrumföreningen Centrala Stadsrum som har anställt Lasse Westin som ny centrumutvecklare.

Centrala Stadsrum är Faluns centrumförening med 172 medlemmar. Föreningens styrka ligger i just samverkan mellan aktörer inom handel, restauranger, caféer, kultur, nöje, fastighetsägare och politiker.

- Vi är mycket glada över att få in Lasse som ny centrumutvecklare. Falu centrum står inför en spännande period med stora förändringar som kräver en driven och entusiastiskt lagspelare som Lasse, säger Pernilla Wigren ordförande i Centrala Stadsrum.

.

Sidan uppdaterad 2018-01-15