Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad 2018-03-16

Kampanjbild. Svartvita bilder på omvårdnadssituationer.

Vikarier sökes — träffa oss på skidspelen

Inför sommaren söker Falu kommun vikarier inom vård och omsorg. Kampanjen går under namnet ”Världens viktigaste vikarier” och 17-19 mars syns den på Svenska skidspelen.

Kom gärna förbi oss i Falu kommun-tältet. Vi finns på plats för att berätta om tjänsterna och svara på frågor. Och så bjuder vi på god choklad, säger Jennie Nyström, projektledare.

Gör skillnad

Främst söker kommunen vikarierande undersköterskor, vårdbiträden, boende­stödjare och omsorgsassistenter.
– Vår ordinarie personal gör fantastiska insatser i yrken som verkligen gör skillnad för andra människor. Det är därför som vi nu söker ”världens viktigaste vikarier”, säger Jennie Nyström.

Fortsatt jobb

För att kunna söka som vikarie behöver du ha fyllt 18 år. Om du saknar utbildning eller erfarenhet är du ändå välkommen att söka — du kan prova yrket i upp till 250 dagar. Huvudsaken är att du har rätt personliga egenskaper och rätt inställning.
– När du kommer in som sommarvikarie har du också goda chanser att fortsätta vikariera på exempelvis lov och helger. För den som studerar kan det bli ett bra extrajobb.

Experter på plats

Personerna som finns i Falu kommun-tältet i helgen jobbar till vardags inom Falu kommuns vård- och omsorgsverksamheter.
– Ta chansen att prata med de verkliga experterna. De kan berätta om jobbet och svara på dina frågor, säger Jennie Nyström.

Mer information

Sommarvikarie inom vård och omsorg – ansökan


 

Sidan uppdaterad 2018-03-20