Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad 2018-04-03

Aha! - politikerdagar med företagarfokus

Nu är det dags att sätta extra fokus på kommunens näringsliv.
20, 23 och 24 april bjuder vi in dig som företagare att medverka på studiebesök, nätverksträffar och walk and talk med politiker i kommunen.

I år har vi valt att lyfta ut programmet för politiker från företagarveckan i november. Istället arrangerar vi tre dagar med fokus på kunskap mellan politiker och företagare i april. Syftet med detta är att utveckla dialogen mellan dig som företagare och våra politiker, dessutom vill vi belysa de näringspolitiska frågorna än mer.

Som företagare har du möjlighet att vara med på hela eller delar av programmet. Walk and talk på fredag är ett ypperligt tillfälle för en pratstund med någon av våra ledande politiker. Studiebesöken på Arctic Paper och Dellner Couplers är öppna för alla och vid fikat på måndag för- och eftermiddag hoppas vi att du som företagare vill vara med för att samtala om företagsklimatet i kommunen.

Besöken på Yrkesakademin och Hagströmska gymnasiet är även de öppna för alla och följs av samtal kring företagsklimat. Helt enkelt tre dagar uppladdade för bra dialog med kommunens politiker.

Vi ser fram emot att se dig under Aha! - politikerdagar med företagarfokus.
Linda Wallin och medarbetarna på näringslivskontoret

Ta del av hela programmet och anmäl dig här


Sidan uppdaterad 2018-04-04