Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad 2018-05-02

Ansökan om internationaliseringsstöd

Internationaliseringsstödet riktar sig till unga och innovativa företag i Dalarna som har potential att utveckla konkurrenskraftiga erbjudanden för en internationell marknad.

Stödet kan användas till internationella resor, exempel för att skapa kundrelationer, besöka mässor, benchmarking mm och uppgår maximalt till
15 000 kr/företag. Stödet kan inte användas till interna möten såsom styrelsemöten, ledningsmöten eller personalaktiviteter.

Stödet är en del av Region Dalarnas projekt Regional Främjarsamverkan i Dalarna som projektleds av Dalarna Science Park och finansieras av EU:s regionala utvecklingsfond genom Tillväxtverket. Genom att ansöka om internationaliseringsstödet godkänner ni att Dalarna Science Park sparar personuppgifter om er och rapporterar dessa vidare till Tillväxtverket.

Maila er ansökan och/eller ställ frågor till: anna.torsgarden@dalarnasciencepark.se, 070-577 99 57 och frida.vikstrom@dalarnasciencepark.se, 073-067 12 82
Beslut om vilka som beviljas stöd tas löpande och vi har som målsättning att lämna besked inom två veckor från det att er ansökan kommit in.

I samarbete med samtliga Dalarnas kommuner samt Almi Företagspartner, Business Sweden, Coompanion, Visit Dalarna, Enterprise Europe Network, Företagsinkubatorn, Invest in Dalarna, IUC Dalarna, Länsstyrelsen Dalarna och Mellansvenska Handelskammaren.

Sidan uppdaterad 2018-05-02