Startsida
Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Jobbångest?

Nu är jag, som säkert flera av er, tillbaka på jobbet igen efter en skön semester. Många brukar säga att man under de sista dagarna eller kvällen innan kan drabbas av jobbångest, speciellt om man haft en riktigt bra semester. Känner du så?

Jag hade inte jobbångest utan kände en glädje att få köra igång igen. Batterierna är laddade och nu är jag taggad att börja igen och få träffa er företagare efter ledigheten!Vi har haft en del verksamhet under sommaren, då vi för tredje året i rad erbjudit ca 40 ungdomar i Falun möjligheten att driva eget företag som ett sommarjobb.

Vilket oerhört driv och vilka lovande entreprenörer som finns bland våra ungdomar. Ett stort tack till Ljungbergsfonden som stöttat oss i detta viktiga projekt.

Hösten känns både rolig och spännande. Här nedanför nämner jag några aktiviteter som kommer att ske fram till jul.

Företagarveckan som pågår under hela v 45, där seminarier, företagsbesök och nätverksmöjligheter är några delar som veckan kommer att innehålla. Boka in redan nu! Vi kommer så klart fortsätta med våra företagarfrukostar runt om i kommunen och vi kommer dessutom - tillsammans med Almi – även fortsättningsvis erbjuda möjligheten till en mentor om du vill ha stöd i hur du växlar upp ditt företagande.

Ett glädjande besked är att ny beläggning kommer att ske av Ingarvsvägen, ett arbete som, när detta skrivs, redan påbörjats. Det är något som många har efterfrågat under lång tid.

Våra regelbundna och trevliga företagsbesök fortsätter vi så klart med under hösten. Fortsätt höra av er om ni vill ha besök!

Som jag brukar säga, hör av er om det är något eller om ni bara vill ventilera något. Vi på näringslivskontoret finns till för er företagare!

Bästa hälsningar
Linda Norén
Näringslivschef i Falu Kommun

Näringslivschef, Linda Norén
Sidan uppdaterad 2017-06-27