Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Dala Omsorg AB

Dala Omsorg AB är en privat utförare sedan 1 juni 2011. Vi hjälper dig som bor i Falu kommun, dock inte boenden i Grycksbo, Sågmyra, Bjursås, Vika, Sundborn, Svärdsjö, Enviken, Toftbyn, Kårtäkt, Karlsbyheden och Aspeboda.

Våra tjänster

Omvårdnad, service och ledsagning.

Personal och kompetens

Dala Omsorg har 80 stycken anställda. Personalen är utbildade undersköterskor, det finns även personal med andra utbildningar till exempel vårdbiträde, kock och städare. All personal är utbildad i palliativ vårdfilosofi.

Verksamhetsidé

Vi erbjuder dig hemtjänst, ledsagning, servicetjänster och trygghetslarm alla dagar i veckan. Insatserna utförs mellan 06:00 till 22:30. Efter överenskommelse kan Dala Omsorg utföra insatser nattetid. 

Vår verksamhetsidé är att arbeta i geografiska områden med få personal omkring dig som kund, att arbeta med kundinflytande, att du som kund bestämmer över din beviljade tid, att arbeta nära och personligt.

Vi erbjuder individuella helhetslösningar, tänker nytt och är kreativa tillsammans med dig. Diskretion är viktig för oss, därför har vi ingen reklam på våra bilar eller på våra arbetskläder. Vi har stor erfarenhet av att starta upp insatser kring dig som väntar på LSS-beslut utifrån biståndsbeslut. Vi har även god erfarenhet av palliativ vård, det vill säga vård i livets slut.

Språk

Svenska, engelska, finska och spanska.

Våra tilläggstjänster

Vi utför hushållsnära tjänster för våra hemtjänstkunder.

Kontakt

Du når Dala omsorg på telefonnummer 023-257 30, och på e-post Marie.edvardsson@dalaomsorg.se

Dala omsorg kan du även läsa mer om på hemsidan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer här hur du ansöker om hemtjänst eller om ditt behov av stöd eller hjälp har förändrats

Sidan uppdaterad 2020-03-17