Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Dala Omsorg AB

Dala Omsorg AB är en privat utförare sedan 1 juni 2011. Vi hjälper dig som bor i Falu kommun. Utom för dig som bor i Grycksbo, Sågmyra, Bjursås, Vika, Sundborn, Svärdsjö, Enviken, Toftbyn och är i behov av stöd och hjälp i hemmet.

Våra tjänster

Omvårdnad, service och ledsagning

Personal och kompetens

Dala Omsorg har 70 st anställda. Personalen är utbildade undersköterskor eller vårdbiträden. Det finns även personal med andra utbildningar, till exempel sociala omsorgsprogrammet Högskolan, kock, barnskötare, kallskänka, städare.

Verksamhetsidé

Vi erbjuder dig hemtjänst, ledsagning, servicetjänster och trygghetslarm alla dagar i veckan. Insatserna utförs mellan 06:00 till 22:30. Efter överenskommelse kan Dala Omsorg utföra insatser nattetid. Vår verksamhetsidé är att vara få personal omkring varje kund, att arbeta med kundinflytande, att kunden bestämmer över sin tid, att arbeta nära och personligt. Vi erbjuder individuella helhetslösningar, tänker nytt och är kreativa tillsammans med dig. Diskretion är viktig för oss, därför har vi ingen reklam på våra bilar eller på våra arbetskläder. 

Språk

Svenska, engelska, finska och spanska.

Våra tilläggstjänster

Vi utför hushållsnära tjänster för våra hemtjänstkunder.

Kontakt

Kontaktuppgifter till Dala omsorg hittar du under symbolen "Kontakt" högt upp på sidan.

Läs mer här hur du ansöker om hemtjänst eller om ditt behov av stöd eller hjälp har förändrats

Sidan uppdaterad 2018-07-10