Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad 2018-04-27

Två sköterskor skrattar.

Drop in-rekrytering av sommarvikarier

Inför sommaren söker Falu kommun vikarier inom vård och omsorg. Är du intresserad? Kom till vår drop in-rekrytering fredag 4 maj kl 9-15 i Kulturhuset tio14, lokal Jungfrun.

Vi söker främst vikarierande undersköterskor, vårdbiträden, boende­stödjare och omsorgsassistenter.

Alla som fyllt 18 år är välkomna att söka.

– Saknar du utbildning och erfarenhet kan du prova jobbet i upp till 250 dagar, du får en bra introduktion. Huvudsaken är att du har rätt personliga egenskaper och att du tycker om att hjälpa. Du måste inte ha körkort, men det är ett klart plus, säger Jennie Nyström, rekryterare.

Rekryteringskampanjen går under namnet "Världens viktigaste vikarie".

– Vi vill markera att det här är viktiga jobb där du verkligen gör skillnad för andra människor. Detta är jobb där du får ge mycket och får mycket tillbaka.

Vi söker världens viktigaste vikarier.
Är du en av dem?

Inför sommaren 2018 söker vi:

Vårdbiträde eller undersköterska

Varje person du träffar är unik, alla med sin historia och sina behov. De flesta är äldre. Du blir ett viktigt stöd och får hjälpa till med allt från duschning och kaffekokning till promenader och matinköp.

Omsorgsassistent eller boendestödjare

I den här rollen möter du personer som har någon form av funktions­variation, till exempel autism eller Downs syndrom. Du kan vara knuten till en gruppbostad eller stödja personer med eget boende. Oavsett vilket gör din insats stor skillnad.

Saknar du utbildning och erfarenhet? Sök ändå. Har du rätt personliga egenskaper kan du testa yrket i upp till 250 dagar.

Ansökan och mer information 

Lediga jobb, sommarvikarier

 

Sidan uppdaterad 2018-04-27