Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

En sjuksköterska

Sommarvikarier till kommunens hälso- och sjukvård sökes!

Är du utbildad sjuksköterska eller undersköterska med erfarenhet av hälso- och sjukvårdsarbete? Eller kanske går du sista terminerna på sjuksköterskeprogrammet? Nu söker vi sommarvikarier som vill arbeta med hälso- och sjukvård.

Sektionen hälso- och sjukvård ansvarar för alla hälso- och sjukvårdsinsatser inom kommunens omvårdnad- och socialförvaltning.

Vi utför insatser på alla våra vårdboenden, korttidsvård, hemsjukvård, mobilt team, LSS och psykiatri. Vi har undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter anställda inom sektionen.

Du är navet

Som sjuksköterska är du navet i hälso- och sjukvårdsarbetet tillsammans med vår rehab personal. Du som söker sommarvikariat som sjuksköterska får välja på att jobba timmar, hel- eller deltid.

Nytt arbetssätt

Du som är undersköterska, eller som går sista terminerna på sjuksköterskeprogrammet, kommer att arbeta tillsammans med sjuksköterska i ett nytt arbetssätt. Detta arbetssätt innebär att undersköterskorna utför hälso- och sjukvårdsarbete i samverkan med sjuksköterskan.

Några av arbetsuppgifterna är då:

  • Ta vitalparametrar
  • Venprovtagning
  • Såromläggning
  • Viss läkemedelshantering

Vi utökar arbetssättet under sommaren på fler boenden. På två vård- och omsorgsboenden har detta etablerats som ett permanenten arbetssätt.

Kontakt

För att få veta mer och söka sommarvikariat, kontakta:

Enhetschef för vård- och omsorgsboende, LSS, socialpsykiatrin Carola Jakobsson, epost: carola.jakobsson@falun.se ,

eller enhetschef hemsjukvården Marie-Louise Nyström, epost: marie-louise.nystrom@falun.se,

eller sektionschef Johan Björklund, epost: johan.bjorklund@falun.se.

Sidan uppdaterad 2020-02-11