Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Flera personer i ett rum

Trygghetscirkeln hjälper dig i ditt föräldraskap

Hur kan du ge dina barn trygghet och utveckla god självkänsla? I Trygghetscirkeln får du som förälder bra verktyg för att kunna göra detta. Anmäl dig i god tid!

Att vara förälder kan vara det svåraste jobb som finns. Alla föräldrar vill ge sina barn trygghet, men det är inte så lätt att veta hur och ibland känner man sig inte så trygg själv.

Hjälp ditt barn att hantera känslor

I denna kurs - Trygghetscirkeln - Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. får du möjlighet att utforska ditt barns behov, och hitta ett förhållningssätt i ditt föräldraskap som kan hjälpa ditt barn att känna trygghet och utveckla en god självkänsla.

OBS: Vårens kurs gäller för föräldrar till barn mellan 0 och 12 år.

Du får lära dig mer om hur du kan hjälpa ditt barn att hantera sina känslor och hur du kan skapa en god relation som lägger en stabil, känslomässig grund för ditt barn.

Under gruppträffarna pratar vi utifrån olika teman som alla knyter an till samspelet mellan barn och förälder. Vi använder oss av filmade exempel, där vi tittar på barnets behov av trygghet och utforskande i sin vardag.

Anmäl dig snarast

Inför gruppstart träffar vi varje förälder för ett informationssamtal så anmäl dig därför i god tid! Du anmäler dig via Kontaktcenter på nummer 023-830 00.

Det är max åtta deltagare per grupp. Vi träffas åtta gånger à två timmar och kursen är kostnadsfri. Du bestämmer själv hur mycket du vill dela med dig av till gruppen.

Datum och tid

Nästa Trygghetscirkel startar 8 mars, och därefter är datumen 8, 15, 22 och 29 mars och 5, 12, 26 april samt 3 maj.

Tid: 15.00-17.00, och platsen är Hantverkaregatan 6, tre trappor upp.

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås.

Sidan uppdaterad 2022-02-15