Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Utsikt över falu centrum

Dags för brukarundersökning

Under september och oktober månad har brukare möjlighet att delta anonymt i en undersökning. Det gäller brukare inom missbruksenheten och försörjningsenheten på arbetslivs- och socialförvaltningen.

Undersökningen genomförs av SKR, Sveriges kommuner och regioner, och det är frivilligt att delta.

Falu kommun ser fram emot resultatet av undersökningen, det kommer att bli ett bra verktyg för att kunna förbättra och utveckla vår verksamhet. Syftet med undersökningen är att få kunskap om hur brukare upplever kvaliteten i vår verksamhet vilket är ett viktigt kunskapsunderlag för oss för att kunna utveckla vår verksamhet och service till brukare.

Anonyma svar

– Svaren är anonyma så vi vet inte vem som sagt vad i undersökningen. Men det som man skriver gör att vi kan förbättra vår verksamhet, säger Christina Lans sektionschef i Falu kommun.

Du som är aktuell hos någon av dessa enheter inom socialtjänst erbjuds att svara på en enkät om hur du upplever kontakten med oss. Undersökningen genomförs under september och oktober månad.

Dina synpunkter är viktiga

Du väljer själv om du vill svara på frågorna, men för oss är dina synpunkter mycket viktiga. Svaren kommer att användas till att utveckla och förbättra dessa enheter inom socialtjänst.

Resultatet av enkätundersökningen kommer att publiceras här på falun.se i början av nästa år.

Läs mer här hos Sveriges kommuner och regioner, SKR:

Brukarundersökning IFO Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterad 2022-08-25