Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

två personer i personalen som går i korridåren på Slottet

Drop in-rekrytering på tio14

Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, boendestödjare och stödassistenter inför sommaren. Kom till Kulturhuset tio14 tisdag den 13 juni och prata med ordinarie omvårdnadspersonal som kan svara på dina frågor direkt på plats.

Inför sommaren söker vi semestervikarier inom omvårdnad.

Vi finns här:

Kulturhuset tio14
Tisdag den 13 juni
Klockan 12.00–15.30

Undersköterska eller vårdbiträde

Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att ge god vård och omsorg till våra kunder som bor i sitt eget hem utifrån de beviljade insatser som finns. Det innebär att vara behjälplig med den personliga omvårdnaden, måltidssituationen, ge olika serviceinsatser, främja sociala aktiviteter och skapa möjligheter till att bibehålla kundens egna resurser. I tjänsten ingår även administrativa uppgifter och dokumentation. Arbetet som undersköterska kan vara fysiskt och psykiskt påfrestande och tunga förflyttningar kan förekomma.

Stödassistent/boendestödjare

Som stödassistent/boendestödjare är du ett social och praktiskt stöd för att tillvarata enskilda personers egna resurser i och omkring det egna boendet eller en gruppbostad. Du ger stöd, omsorg och service utifrån individens behov och funktionsvariation  En stor del av arbetet innebär att motivera, stödja och stärka den enskilde så att vardagen fungerar. Vi utgår från varje enskild individ och arbetar för att öka deras självständighet.

Bonus och extra ersättning

För anställda inom omvårdnadsförvaltningen som flyttar semesterveckor i sommar utgår en extra ersättning.

För semestervikarier utgår en bonus som ökar efter hur många sammanhängande veckor man arbetar, bonusen är högre i ytterområdena eftersom det där är svårare att rekrytera semestervikarier för jobb på landsbygden.

Läs mer om bonus och extra ersättning här.

Taxiresor

Förra året, sommaren 2022, ordnade Falu kommun även bussar och taxi ut till ytterområdena för de som inte har körkort och vill jobba hos oss. Den tjänsten kommer vi att ha även i år.

Välkommen att träffa oss!

Läs mer om tjänsterna här.


Sidan uppdaterad 2023-05-31