Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad

Två personer på ett boende går inomhus och pratar med varandra

Vi söker timvikarier för sommar och höst

Vill du göra skillnad? Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, boendestödjare och stödassistenter nu för resten av sommaren och för hösten. Här gör du garanterat skillnad och får möjlighet att hjälpa andra.

Inför resten av sommaren söker vi timvikarier inom omvårdnad.

Undersköterska eller vårdbiträde

Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att ge god vård och omsorg till våra kunder som bor i sitt eget hem utifrån de beviljade insatser som finns.

Det innebär att vara behjälplig med den personliga omvårdnaden, måltidssituationen, ge olika serviceinsatser, främja sociala aktiviteter och skapa möjligheter till att bibehålla kundens egna resurser.

I tjänsten ingår även administrativa uppgifter och dokumentation. Arbetet som undersköterska kan vara fysiskt och psykiskt påfrestande och tunga förflyttningar kan förekomma.

Stödassistent/boendestödjare

Som stödassistent/boendestödjare är du ett socialt och praktiskt stöd för att tillvarata enskilda personers egna resurser i och omkring det egna boendet eller en gruppbostad.

Du ger stöd, omsorg och service utifrån individens behov och funktionsvariation.

En stor del av arbetet innebär att motivera, stödja och stärka den enskilde så att vardagen fungerar. Vi utgår från varje enskild individ och arbetar för att öka deras självständighet.

Läs mer och ansök här.

Sidan uppdaterad 2023-07-21