Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad 2016-06-09

Häst och vagn var en av många uppskattade aktiviteter

Sommarfest på Lilltorpet

Falu kommun och Lions Club Falun/Bergsmannen, fixade en mysig sommarfest på Lilltorpet för ett åttiotal personer från daglig verksamhet. Det blev dans, tipspromenad, häst och vagn och många fler uppskattade aktiviteter i det fina vädret.

- Vi har haft en mysig dag tillsammans, där alla sedan länge har sett fram emot att umgås och träffa sina kompisar, de känner ju varandra. Sommarfesten blir av tack vare att Lions stöttar upp, säger Veronica Johansson, enhetschef på daglig verksamhet.

Totalt handlade det om ett åttiotal personer från tre av Falu kommuns områden för daglig verksamhet, som var med på sommarfesten. Det här var andra året som tillställningen ordnades på Lilltorpet och den var mycket uppskattad av besökarna.

- Det har varit jättekul, vi har grillat och jag har åkt häst och vagn flera gånger. Det är en av de sakerna som jag gillar mest, säger Ingrid Nilsson.

Lilltorpet i Falun i solsken. Fredrik Bohman och Ingrid Nilsson från daglig verksamhet tillsammans med Johanna Jakobsson från Händelseriket.

Fredrik Bohman och Ingrid Nilsson hade kul på sommarfesten, här tillsammans med Johanna Jakobsson från Händelseriket.

Både Falu kommun och Lions club Falun/Bergsmannen ser stor nytta med sommarfesten. Förhoppningen är att det blir ett återkommande event.

- Det är roligt och vi känner oss helt klart uppskattade här. Dels kostar det pengar att ordna och sedan hjälper vi gärna till med personal. Vi tycker det är viktigt att visa upp daglig verksamhet, säger Bo Malmberg från Lions club Falun/Bergsmannen.

Sidan uppdaterad 2016-06-09