Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Skylt vägarbete

Pågående vägarbeten

Gatu- och vägarbeten kan medföra begränsad tillgänglighet för dig som trafikant. Det kan därför vara bra att känna till var det grävs och var vi planerar att bygga om. Här finns information om de större väg- och gatuarbeten som pågår just nu.

Del av Slaggatan avstängd

Med anledning av julskyltning kommer Slaggatan mellan Stadshusgränd och Kung Gustafs torg vara avstängd den 2 december mellan kl. 08.00-19.00.

Gång- och cykelväg avstängd längs med Hanröleden

Gång- och cykelvägen längs med Hanröleden mellan Stigaregatan och Kålgården stängs av i etapper från måndag 29 oktober. Avstängningen sker dagtid, måndag till fredag mellan kl. 6.30 till 16.00. Den första etappen som stängs av är mellan Stigaregatan och Nybrogatan. Avstängningen beror på att belysning ska sättas upp på gång- och cykelvägen. Arbetet beräknas vara klart senast i mitten av december.

Gång- och cykelväg avstängd på Holmgatan

På grund av byggnationen av Lydias terrass är en del av gång- och cykelvägen på Holmgatan avstängd tillsvidare. Den avstängda ytan fungerar som tillfälligt lastintag. Var vänlig respektera avstängningen och följ orange vägvisning.

Läs mer om bygget av Lydias terrass

Sidan uppdaterad 2018-11-27