Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Skylt vägarbete

Pågående vägarbeten

Gatu- och vägarbeten kan medföra begränsad tillgänglighet för dig som trafikant. Det kan därför vara bra att känna till var det grävs och var vi planerar att bygga om. Här finns information om de större väg- och gatuarbeten som pågår just nu.

Gångbro i Korsnäs ersätts med ny

En gångbro över Masugnsströmmen i Korsnäs ska ersättas med en ny bro. Arbetet påbörjas den 18 februari och beräknas vara klart 31 juni. Bron kommer att vara helt avstängd under byggtiden.

Bergshauptmansgatan stängs av

Bergshauptmansgatan, sträckan mellan Ornäsgatan och Kung Magnigatan kommer att vara avstängd 23 april - 20 maj, måndag - fredag mellan kl. 7.00 - 16.00. Avstängningen beror på en byggnation på fastighet.

Timmervägen stängs av

Timmervägen, sträckan mellan Björbovägen och Rödfärgsvägen kommer att vara avstängd 15 maj kl. 21.00 till 16 maj kl. 6.00. Avstängningen beror på ett arbete vid järnvägsövergången.

Begränsad framkomlighet på Åsgatan

Mellan den 22 maj och 20 juni kommer det vara begränsad framkomlighet på Åsgatan, mellan Nybrogatan och Stadshusgränd. Grävningsarbeten ska genomföras på platsen.

Bruksgatan stängs av

Bruksgatan i Korsnäs, sträckan mellan Ramvägen och Stationsvägen/Lövåsvägen kommer att vara avstängd 20 - 24 maj. Avstängningen beror på vatten- och avloppsarbeten.

Engelbrektsgatan stängs av

Engelbrektsgatan, sträckan mellan Gruvgatan och Stigaregatan kommer att vara avstängd 21 maj mellan kl. 06.30-16.00. Avstängningen beror på pågående arbeten med husbyggnation.

Sidan uppdaterad 2019-05-16