Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Pojke visar resekort på buss

Service

Biljetter

I stationshuset finns en biljettautomat för tågbiljetter. Det går också att boka biljetter online hos de trafikföretag som har onlinebokning, eller på kopbiljett.resrobot.selänk till annan webbplats.

Stationen, Café & kiosk i bussterminalen säljer busskort och är ombud för SJ. Det går alltså att boka och hämta ut sin tågbiljett hos dem. De har öppet måndag-fredag kl. 5.00-18.30, lördag stängt och söndag kl. 11.00-18.00.

Det går också att köpa busskort i en automat vid Knutpunkten eller på Hemköp City, Holmgatan 18, öppet måndag-lördag kl. 7.00-23.00 och söndag kl. 8.00-23.00.

Parkering

Det finns en långtidsparkering med handikapplatser. Det finns också korttidsparkering (30 min) precis utanför huvudentrén.

Toalett

I bussterminalen finns  toalett och handikapptoalett med skötbord. Betalning görs via SMS-biljett eller app (Coincode). Caféet säljer också "toalettbiljetter".

Wifi

Wifi finns inte för tillfället men kommer inom kort.

Förvaringsboxar

För tillfället finns det inga förvaringsboxar på resecentrum.

Hittegods

Saker som tappats bort på stationen lämnas in till Polisen. Har du tappat bort något på tåget eller bussen får du kontakta respektive trafikföretag.

Cykel

Vid resecentrum finns det många cykelparkeringar, både med och utan tak. Det finns även en cykelpump.

Sidan uppdaterad 2018-02-27