Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

En mamma och två barn tittar på en ipad

Frånvaro och närvaro i Skola24

Kommande uppgradering

Under vecka 18 kommer Skola24 att uppgraderas med nytt utseende, kallad NXT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Mycket av funktionaliteten är dock densamma som tidigare. Som vårdnadshavare kan se filmer och ta del av guider kring frånvaroanmälan och schema via Skola24 supportportal för vårdnadshavare. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Observera att du inte kan använda Skola24 mobilapp i Falu kommun eller den digitala ledighetsansökan som beskrivs i guiderna. Inloggning kan endast ske via inloggning på denna sida.

Som inloggad i Skola24 kan du som vårdnadshavare se aktuellt schema, sjukanmäla ditt barn och ta del av ditt barns frånvaro.

Vi kan också skicka ett meddelande via SMS när eleven inte är närvarande i skolan (gäller för närvarande bara från årskurs 7-9). För att vi ska kunna göra detta, så behöver du själv registrera ditt telefonnummer och din e-postadress. Dessa uppgifter får du sedan själv uppdatera vid eventuella förändringar.

Vi har satt upp systemet så att du kommer att få en notifikation om att ditt barn inte är närvarande även när du har gjort en sjukanmälan. Detta är för att vi vill att du ska bli underrättad som vårdnadshavare om det skulle hända att det blir fel i rapportering, eller om en elev lyckas sjukanmäla sig själv via telefon (en äldre lösning som vi håller på att bygga bort) och som en indikation på att notifieringen fungerar.

Observera att du inte ska skriva in dina kontaktuppgifter direkt i Skola24, de kommer att skrivas över när vi uppdaterar det som ändras via vår Serviceportal. Då kommer dina kontaktuppgifter att uppdateras i samtliga våra system.

Här kan du ändra dina kontaktuppgifter

Logga in i Skola24

Denna tjänst kräver att du först skapat ett konto.

Logga in Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2021-05-21